Clubkampioenschappen jeugd en senioren 2015

Op zondag 22 maart 2015 zijn de clubkampioenschappen gespeeld. Dit jaar was gekozen voor de zondag, omdat we het wilden organiseren samen met de jeugdleden. Doordat er op zondagen door de NTTB gebruik wordt gemaakt van onze zaal, was alleen deze dag nog maar beschikbaar. Het gaf wel ruimte om ruim voor de datum alle leden te informeren. Dit heeft dan ook het gewenste effect gehad, want rond 10:30 uur hadden zich 40 leden verzameld en werd de spanning vast opgevoerd onder het genot van een kopje koffie met cake, Voorwaar een schitterende opkomst.

Door de toernooileider Arco Visser zijn de volgende indelingen gemaakt:
Poule van 7 jeugdleden
Poule A, 1e en 2e klasse, 9 leden
Poule B, 3e en 4e klasse, 15 leden
Poule C, 5e en 6e klasse en recreanten, 9 leden.

Na een korte inleiding van de organisatrice Linda Visser en bekendmaking van de poule-indeling, werd met de wedstrijd begonnen. Uiteraard ging het er bij sommige wedstrijden heftig aan toe, maar altijd in een goede sfeer.

Rond etenstijd hadden Gerda en Henk Krook, die net als vorig jaar de barbezetting voor hun rekening namen, broodjes kaas of ham en een pan tomatensoep klaar staan, waarvan vooral de “prijspakker” gretig aftrek vond.

Ondertussen kon ook nog geraden worden naar het aantal chocolade “eieren” dat de organisatie samen met wat paashaasjes in een pot gedaan had. Wel tegen betaling natuurlijk, want de clubkas moet ook nog wat gesponsord worden.

Na een aantal spannende wedstrijden in de poule indeling, werden de kwart- en halve finales afgewerkt en werden onder grote belangstelling de finales gespeeld.
Dit leverde de volgende winnaars op;
Bij de jeugd werd Tim Buys de winnaar en werd Timo Visser tweede: ​stand 3-0
In Poule A werd Ronald Peeters winnaar en Bert Kwint tweede: ​​stand 3-0
In poule B werd Chris Post winnaar en Debby Reek tweede: ​​stand 3-2
In poule C werd Jan v/d Meij winnaar en Daimy Bloemberg tweede:​​stand 3-1

Na de prijsuitreiking werd nog bekend gemaakt, dat Arlette het juist getal had geraden van de paaseieren (57), kon de club een bedrag van €. 25,00 bijschrijven en ging Arlette met een tas vol chocolade naar huis.

Er werd nog gezellig nagepraat en aan het eind van de middag kon de organisatie terugkijken op een geslaagde dag en wordt er al weer uitgekeken naar het volgende toernooi.

Linda

 

image

Chris Post en Debby Reek

image

Bert Kwint en Ronald Peeters

image

Kampioenen bij de senioren

image

De jeugdkampioenen

image

Jan van de Mey en Daimy Bloemberg

Vindt u deze pagina leuk? Deel dan via: