Mededelingen van de secretaris

Hallo ZTTC-er,

Hierbij ontvang je een bericht van de secretaris met de volgende mededelingen:

Speeltijden

De speeltijden voor junioren zijn:

Maandag van 18.30 tot 20.00 uur
Woensdag van 18.30 tot 20.00 uur

De speeltijden voor senioren zijn:

Maandag van 20.00 tot ca 22.00 uur vrij spelen
Woensdag van 20.00 to 21.00 training (alleen voor mensen die training volgen)
Woensdag na 21.00 uur vrij spelen
Zolang de opkomst bij de jeugd het toelaat, is het toegestaan ook van 18.30 tot 20.00 vrij te spelen

Bekercompetitie

Geef je uiterlijk 10 oktober op voor de Harry Feenstra beker competitie (zie bijlage). Opgave minimaal 2 personen per team.

harryfeenstra2 harryfeenstra1

Strippenkaart

Voor mensen die kennis willen maken met tafeltennis biedt ZTTC de mogelijkheid 1x keer gratis mee te komen spelen/trainen. Daarna kan iemand voor 10,- euro een strippenkaart geldig voor 5x keer spelen kopen. Elke avond dat iemand speelt, kost dat een strip. Sam en/of Ronald houden dit bij.

Bonus aanmelden nieuw lid

Omdat we hard nieuwe leden kunnen gebruiken, willen we jou als ZTTC-lid stimuleren anderen te enthousiasmeren om lid te worden. Wanneer dankzij jou inspanning iemand lid wordt, ontvang je een korting van 20,- euro op de eerst volgende keer dat er contributie wordt afgeschreven bij je.

Club tenue

Wellicht ten overvloede maar voor de competitie spelers is het zaak dat zij spelen in de club kleuren. Dat betekent een zwart tenue met gele letters van onze sponsor. Officieel kan de bond een persoon een boete opleggen wanneer deze niet verschijnt in club tenue. Mocht je geen (schoon) ZTTC shirt hebben op het moment, trek dan een zwart t-shirt aan.

Bardienst

Er is inmiddels een rooster met de bardienst indeling verstrekt. Debby hartelijk dank daarvoor. Wil een ieder team voor de samenstelling van het volgende rooster aangeven het wenselijk is dat hun team wel/niet wordt ingedeeld op de avond dat ze spelen. Er zijn teams die dat graag willen, omdat ze er dan toch zijn. Anderen teams willen dat juist niet omdat dat te veel afleidt. Geef je keuze door en bij de volgende indeling zal hier rekening mee worden gehouden.

Tot zover deze mededelingen. Veel tafeltennisplezier toegewenst het komende seizoen.

Met vriendelijke groet,
Robert Jan Pruijn

secretaris ZTTC

Vindt u deze pagina leuk? Deel dan via: